Trusis ar sēnēm un alu

3 1

Sastāvdaļas

  • Trusis
  • 1 l gaišā alus
  • 500 g svaigu sēņu
  • 0.5 l salda krējuma
  • Saišķītis seleriju lapu
  • Šķipsna timiāna
  • Lauru lapas
  • Saišķītis lupstāja
  • 1 liels sīpols
  • 5 karotes sviesta
  • Pēc vajadzības eļļa un smalkie milti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavoto un porcijās sadalīto trusi labi nomazgājam un nosusinām. Sīpolus sagriežam plānās šķēlītēs. Truša porcijas apsālām, sapiparojam, apvārtām smalkajos miltos un eļļā apcepam no visām pusēm. Sīpolus sacepam zeltainus, pieliekam tiem trusi, uzlejam alu, pieliekam timiānu, lauru, seleriju un lupstāju lapas, uzliekam vāku un cepeškrāsnī sautējam mīkstu. Pa to laiku notīrītas un sagrieztas sēnes sautējam sviestā. Cepšanas beigās pievienojam sautētās sēnes, iebiezinām ar krējumā iekultiem miltiem un vēl brīdi pavārām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni