Alū sautēti āboli

3 1

Sastāvdaļas

  • Ābolu skaits - cik mums viesu
  • Gaišais alus pēc vajadzības
  • Šerijs vai cits līdzīgs liķieris

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem nogriežam augšas, izņemam serdes un tukšumā iepildām cukuru ar kanēli vai cukuru ar samaltām krustnagliņām. Tad uzliekam nogriezto daļu un lēni sautējam cepeškrasnī zem vāka. Pa to laiku uzvārām alu ar šeriju, saliekam tajā ābolus un ļaujam līdz nākošai dienai ievilkties. Otrā dienā pasniedzam mēreni sasildītus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni