Gaļas katliņš ar sēnēm un alu

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas pleca
  • Tik pat liellopa ciskas
  • Cik gaļas tik sīpolu
  • 1 neliela selerija
  • 1 burkāns
  • Dažas sagrieztas un notīrītas sēnes
  • 10 kadiķogas
  • 3 lauru lapas
  • 0.5 l stipra gaišā alus
  • 0.5 l skāba krējuma
  • Sauja makaronu (nūdeles)

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā kastrolī - vislabāk keramiskā, sakarsētos taukos apcepam sagrieztu sīpolu, tad ieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu un strauji apcepam, pievienojam sagrieztas garšsaknes un sagrieztas sēnes. Pielikam sāli, piparus, kadiķogas, lauru lapas un ielejam alu. Zem vāka sautējam mīkstu. Tad izņemam garšsaknes, pievienojam novārītas nūdeles, ielejam krējumu, samaisām un dažas minūtes ļaujam pavārīties. Pasniedzam ar sarkano kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni