Cūkgaļa alū ar šalotēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg liesas cūkgaļas no ciskas
  • 2 sīpoli
  • 200 g cūku tauku
  • 0.5 l gaišā alus
  • 50 g sviesta
  • 300 g šalotes sīpoliņu
  • 250 g sakaltušas rupjmaizes
  • 1 tējk. saberztu ķimeņu
  • 1 tējk. maltu piparu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

70 min.
  1. Lieso cūkgaļu sagriež palielos gabalos.
  2. Kastrolī izkausē taukus un apcep sagrieztus sīpolus, ieliek gaļu, kuru strauji apcep no visām pusēm brūnu, pieliek sāli un garšvielas, pielej mazliet alu un zem vāka sautē pusmīkstu.
  3. Gaļu izņem, pieliek sarīvētu maizi, pielej alu un vāra tik ilgi, kamēr mērce sabiezē.
  4. Cauri smalkai kāstuvei gaļai uzkāš savārīto mērci un noliek zem vāka sautēties mīkstu.
    Var pasniegt ar rupjmaizi vai piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni