Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinētas sēnes ziemai

2005. gada 12. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Bekas marinēju atsevišķi, vārāmās sēnes atsevišķi.
Pagatavošana
50 min
1. Novāra sēnes. Liek aukstā ūdenī.
2. Gatavo marinādi: uzvāra ūdeni, pieliek sāli, cukuru. Mazliet pavāra, pārtrauc vārīšanu, pielej etiķa esenci.
3. Notecina sēnes, pilda burkās. Katrā burkā ieliek ķiploka gabaliņu, lauru lapu, uzlej marinādi. Ja vēlas var pievienot arī dilles, pētersīlļa sakni.
4. Sagatavotās burkas karsē temperatūrā 90 - 95 grādi, 0,5 litru burkas 25 minūtes. Burkas aizvalcē, uzglabā vēsā vietā.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu