Sākums > Receptes > Deserti

Putna piens ar ogām

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Želatīnu uzbriedina. Želeju aplej ar karstu ūdeni, izkausē, atdzesē, līdz paliek silta.
2. Želejas formā kārto ogas un aplej ar siltu, nevis karstu želeju.
3. Uzbriedušo želantīnu izkausē (karsta ūdens peldē).
4. Saldo krējumu ar skābo sajauc, pievieno cukuru un saputo. Pievieno klāt izkausēto želantīnu un aplej otrā kārtā virs sarecējušās želejas.
5. Liek ledusskapī sastingt. (Pēc vēlēšanās var pievienot saputotajam krējumam biezpienu vai selgas cepumus.)
6. Pasniedz izņemot no želejas formas (vai silikona formas) jebkuros svētkos vai laba garastāvokļa noskaņā. Labu apetīti.
Uz augšu