Sautēti kabači ar sīpoliem, tomātiem, papriku

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 normāla lieluma vai 2 mazi kabači
  • Vismaz 2 sīpoli
  • 3 -4 tomāti
  • 1 paprika
  • Žāvēta gaļa (var nelikt)
  • Eļļa apcepšanai
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Ja kabacis jauns, var nemizot un neņemt ārā sēklas, tikai nomazgāt. Ja kabacis nobriedušāks, tas jānomizo un jāizņem vidus.
  2. Kabaci sagriež šķēlēs un tad kubiciņos, liek pannā ar eļļu (nedaudz) un nedaudz apcep, pa laikam apmaisot.
  3. Kamēr kabači cepas, sagriež šķēlītēs sīpolus (cik smalki katram patīk), gabaliņos tomātus, nedaudz sīkāk papriku.
  4. Kad kabači apcepušies (to jau var redzēt), ber klāt sagrieztos sīpolus, tomātus, papriku (ja grib sātīgāku, tad arī zāvēto gaļu), pieber sāli pēc garšas, uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 10-15 minūtes, ik pa laiciņam apmaisot. Kad pamazām iztvaikojos šķidrums un kabači ir mīksti, pievieno kādu ēdamkaroti krējuma.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni