Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sautējums

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Krista Strīķe
Lai ēdiens būtu vēl garšīgās, iesaku klāt pielikt krējumu. Ņam ...
Pagatavošana
40 min
1. Paņem mazo katliņu, katliņā ielej 1 glāzi ūdens, 1 burkānu un 3 kartupeļus sagriež vidēji lielās šķēlītēs.
2. Pievieno zirņus, puķu kāpostu un kāposta lapas, saplēstas gabaliņos (ne pārāk lielos un ne pārāk mazos). Garšai var pievienot sagrieztas vai žāvētas dilles, bet ne daudz.
3. Pēc tam pievieno dārzeņu buljonu (iesaku Galina Blanca) un atstāj uz mazas uguns vārīties kādas 15 min., ik pa laikam pamaisot. Pēc tam pievieno 1 tējkaroti sāls un atstāj vārīties 5-10 min. Ēdiens gatavs!

Labu apetīti!
Uz augšu