Biezpiena plātsmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna vai cepamā sviesta
  • 200 g pūdercukura
  • 2 olas
  • 500 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 kg biezpiena
  • 4 olas
  • 1 glāze cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • 1 ēdamkarote mannā

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu, pūdercukuru, 2 olas, miltus un cepamo pulveri samaisa, samīca mīklu un liek uz 1 stundu ledusskapī.
  2. Mīklu izņem un izveltnē uz plāts.
  3. Biezpienu izberž caur sietu vai samaļ gaļasmašīnā, pievieno 4 olas, cukuru, vanilīncukuru, cieti un mannā putraimus. Pārlej pāri izveltnētajai mīklai.
  4. Plātsmaizi cep 45 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Komentāri

Ērika 2014. gada 25. aprīlis 10:23
Viss OK! es vēl rozīnes biezpienam un cepās labi un ciemiņi ēda,kāram mutītēm! PALDIES,par labo un vienkāršo receptīti!
MyRita 2011. gada 16. marts 21:03
Pamatnei masu uz pusi mazāk un biezpiena masai vēl klāt rozīnes. Sanāca salda un garšīga. Paldies par recepti! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes