Liellopu fileja ar sieru

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu filejas
  • 60 g augu eļļas
  • 150 g sīpolu
  • 6 -8 saldie pipari
  • 1 pāksts aso piparu
  • 6 tomāti
  • 40 g sarīvēta siera
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Malti melnie pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Karijs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus apcep zeltainus, virsū liek plānas filejas šķēles, uzber sāli, garšvielas un ātri apcep. Pievieno salmiņos sagrieztu papriku, tomātu gabaliņus, uzkarsē, tad pievieno kariju. Pārkaisa ar rīvēto sieru, pētersīļu zaļumiem un tūlīt pasniedz. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai sāļiem baltmaizes radziņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni