Biezpiena un cepumu torte

4 1

Sastāvdaļas

  • Četrstūrainie cepumi
  • Biezpiens
  • Ievārījums
  • Marmelāde
  • Cukurs
  • Krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepumus saliek citu citam blakus tik daudz, cik lielu vēlamies torti. Virsū ziež biezpienu, kas sajaukts ar krējumu vai putukrējumu. Tad atkal liek kārtu cepumu, pēc tam seko kārta ievārījuma, un tā atkārto vairākas reizes, līdz sasniegts vēlamais tortes biezums. Rotāt var arī ar dažādiem augļiem, želejām, no dažādām ogām var uztaisīt vēlamo skaitli vai vārdu. Vislabāk tas izskatās uz biezpiena kārtas. Un beigās jāliek ledusskapī, lai ievelkas.

Komentāri

Diāna 2014. gada 1. novembris 10:52
Vai tam jābūt skābajam krējumam ?
Reda 2012. gada 14. maijs 17:49
vai var nelkt ledusskapī

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti