Pilngraudu auzu pārslas ar mango, zemesriekstu sviestu un pīniju riekstiem

4 1
Paldies par recepti "Dobeles Dzirnavnieks" un kulinārijas bloga autorei Annija Mihelsonei.

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s Dobeles pilngraudu auzu pārslu
  • 1.5 glāze/s auzu piena
  • 1/4 svaiga ābola
  • 1/4 mango
  • 2-3 ēd. k. zemesriekstu sviesta
  • 2 ēd. k. pīniju jeb ciedru riekstu
  • 3 svaigas vai saldētas zemenes
  • 1/2 tējk. kanēļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
  2. Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.

    Labu apetīti!
    Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, i...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis