Cepti āboli ar kanēļcukuru

4 1

Sastāvdaļas

  • 16 āboli
  • 250 g cukura
  • Kanēlis pēc patikas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izurbj ābolu serdes un sakārto cepešpannā blakus viens otram.
  2. Ābolu vidučos caur piltuvīti saber samaisītu cukuru ar kanēli.
  3. Pārējo cukura - kanēļa miksli, kas paliek pāri, pārkaisa pa visu pannu. Tā veidosies karamelizeta mērcīte.
  4. Cep apmeram 25 -35 minūtes - atkarīgs no tā, kādi āboli. Pasniedz ar saldejumu.

    Lai labi garšo!
    Cep apmeram 25 -35 minūtes - atkarīgs no tā, kādi āboli. Pas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti