Ābolkūka ar skābo krējumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g skābā krējuma
  • 200 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • 6 āboli
  • 3 olas
  • 1 citrona sula
  • 4 ēd. k. mannas
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Kanēlis

Pagatavošana

65 min.
  1. 26 cm diametra veidni ar augstām malām izklāj ar cepampapīru tā, lai arī malas būtu pārklātas.
  2. Ābolus nomizo, sagriež 8 daļās, izgriež serdi, liek veidnē.
  3. Pārlaista ar citrona sulu.
  4. Biezpienu sajauc ar krējumu, olām, cukuru, vaniļas cukuru, šķipsniņu sāls un mannu, labi sakuļ un pārlej āboliem.
  5. Pārkaisa kanēli, liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā un cep apmēram stundu.
  6. Atdzesē veidnē, tad kūku no tās izņem, cepampapīru noņem un kūku turpina atdzesēt ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Atdzesē veidnē, tad kūku no tās izņem, cepampapīru noņem un...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize