Šnicele ar sēnēm

5 1

Sastāvdaļas

  • Gaļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Apceptas sēnes
  • Skābs krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu sagriež pirksta biezuma šķēlēs, apcep brūnu, uzkaisa sāli un piparus.
  2. Katliņā vai veidnē liek kārtām gaļu un apceptas sēnes.
  3. Uzlej pannas atvārījumu un sautē, līdz gaļa mīksta.
  4. Tad pieliek skābu krējumu, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Tad pieliek skābu krējumu, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni