Cepts lasis ar apelsīnu pipariem

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1-1.5 kg laša filejas ar ādu
  • 1 tējk. vegetas vai dārzeņu buljona kubiņa
  • 0.5 tējk. apelsīnu piparu
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

25 min.
  1. Cepamtraukā ielej nedaudz ūdens, ieliek kārtīgu piku sviesta, ieber vegetu un apelsīnu piparus.
  2. Lasi liek ar ādu uz augšu.
  3. Cep 225 grādu temperatūrā ne vairāk kā 20 minūtes.
  4. Pirms pasniegšanas ādu noņem un uzmanīgi apgriež uz otru pusi.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas ādu noņem un uzmanīgi apgriež uz otru pus...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni