Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karamelizētas vistu stilbiņu

2018. gada 20. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Medu, balzāmetiķi, tomātu pastu, sinepes un cukuru liek katliņā, pielej eļļu un uz vidējās liesmas karsē apmēram 5 minūtes, līdz mērce mazliet sabiezē.
2. Vistu kājiņas liek karstumizturīgā traukā, pārkaisa garšvielas, viegli samaisa.
3. Pievieno mērci un apviļā vistu kājiņas.
4. Trauku liek līdz 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-40 minūtes, ik pa laikam kājiņas apgrozot un apviļājot mērcē, līdz gaļa mīksta.
Ja vēlās pirms pasniegšanas pārkaisa sezama sēkliņas.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu