Sākums > Receptes > Brokastis

Omlete ar svaigiem salātiem

2018. gada 27. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Vispirms pagatavo salātus: tomātus blanšē verdošā ūdenī, nomizo un sagriež. Nomizo un sagriež sīpolus. Sasmalcina lociņus un dilles.
Visu ber salātu bļodā (pusi sīpolu pataupam omletei), pievieno garšvielas, krējumu un samaisa.
2. Omletes gatavošana: iesit bļodā olas, pielej nedaudz piena, pieliek dažas karotes krējuma, mazliet sāls un piparus un sakuļ.
Pannā ielej nedaudz eļļas. Kad tā labi uzkarsusi, apmaisot apcep sasmalcinatus sīpolus. Pievieno ielej olu kulteni un cep.
Kad omlete jau ir gandrīz gatava, uzber sauju sagrieztu diļļu. Pasniedz kopā ar salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu