Gaļas bumbiņas ar rīsiem un papriku

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 1/2 paprika
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. tomātu mērces
  • 50 g rīsu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sālsūdenī rīsus izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Kamer rīsi vārās, sasmalcina ķiploku un sīpolu, papriku sagriež mazos gabaliņos.
  3. Visu labi sajauc ar malto gaļu, pievieno sojas mērci, sāli, piparus.
  4. No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
    Liek šķīvī blakus rīsiem, pārlej ar tomātu mērci.

    Lai labi garšo!
    No masas veido nelielas gaļas bumbiņas un sakarsētā eļļā apg...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni