Šokolādes kēkss - vegāniem

3 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 200 g miltu
  • 100 g kakao
  • 150 g cukura
  • 200 ml ūdens
  • 150 g olīveļļas
  • 50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 0.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. ābolu etiķa

Pagatavošana

40 min.
  1. Samaisa miltus ar kakao, cukuru un cepamo pulveri.
  2. Maisījuma vidū izveido bedrīti un tajā lej eļļu un ūdeni. Pievieno etiķi, riekstus - visu samaisa. Masai jābūt gludai, vijīgai un spīdīgai.
  3. Ar olīveļļu ietauko kēksa formu un lej tajā mīklu.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.
    !!! Ideāli, ja keksa vidū saglabājās nedaudz mitrs - tas piešķirs kēksam īpašu garšas noti.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes. 
!!! Ideāli,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize