Lasis sīpolos

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 g laša
  • 800 g sīpolu
  • Nedaudz svaiga vai kaltēta timiāna

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus sagriež pabiezās ripās un liek katlā sutināties, ielejot nedaudz verdoša ūdens, lai sīpoli nepārklātos ar ūdeni.
  2. Virs sīpoliem liek šķēlēs sagrieztu lasi, pārslaka ar svaiga citrona sulu, pārkaisa ar timiānu un sutina uz lēnas uguns 10-15 minūtes, katlu noslēdzot ar vāku.
  3. Pasniedz ar skābētiem kāpostiem, kam pievienots sasmalcināts sīpols vai žāvētas dzērvenes, kas sajaukti ar olīveļļu.

    Labu apetīte!
    Pasniedz ar skābētiem kāpostiem, kam pievienots sasmalcināts...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni