Persiku - biezpiena kūka
Sastāvdaļas
- Mīklai:
- 200 g miltu
- 60 g cukura
- 125 g sviesta
- 1 ola
- Pildījumama:
- 500 g malta biezpiena
- 3 olas
- 100 g cukura
- 2 ēd. k. kartupeļu cietes
- 1 ēd. k. mannā
- 2 ēd. k. skābā krējuma
- Konservēti persiki
- Samīca mīklu no paredzētajiem produktiem.
- Saputo biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru, kartupeļu cieti, mannā, krējumu.
- Saputo stingrās putās olas baltumus un iecilā biezpienā.
- Apaļā formā ieklāj mīklu. Uzliek pusi biezpiena masas.
- Liek persiku pusītes un pārlej ar pārējo biezpienu.
-
Cep 180 grādos sakarsētā krasnī apmēram 35-40 minūtes.
Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Izceptā kūka jāatdzesē un tikai tad var griezt!
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri