Persiku - biezpiena kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g miltu
  • 60 g cukura
  • 125 g sviesta
  • 1 ola
  • Pildījumama:
  • 500 g malta biezpiena
  • 3 olas
  • 100 g cukura
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 1 ēd. k. mannā
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Konservēti persiki

Pagatavošana

50 min.
  1. Samīca mīklu no paredzētajiem produktiem.
  2. Saputo biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru, kartupeļu cieti, mannā, krējumu.
  3. Saputo stingrās putās olas baltumus un iecilā biezpienā.
  4. Apaļā formā ieklāj mīklu. Uzliek pusi biezpiena masas.
  5. Liek persiku pusītes un pārlej ar pārējo biezpienu.
  6. Cep 180 grādos sakarsētā krasnī apmēram 35-40 minūtes.
    Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
    Izceptā kūka jāatdzesē un tikai tad var griezt!

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos sakarsētā krasnī apmēram 35-40 minūtes. 
Gat...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize