Valdorfa salātu laiviņas

3 1
Atceries!
Vistas filejas vietā vari izmantot arī jūras veltes vai, ja esi veģetārietis, pievieno vairāk riekstu un pasniedz ar svaigi ceptiem maizes grauzdiņiem.
Paldies, par recepti Rimi Gardēdim, šefpavāram Normundam Baranovskim!

Sastāvdaļas

  • 1 Vistas fileja
  • 10 Zaļās vīnogas
  • 1 sauja valriekstu
  • Cigoriņu salāti
  • 1 liels ābols (vai 2 mazi)
  • 1 Selerijas kāts
  • 1 ēd. k. Olīveļļas
  • 1/2 tējk. Sāls
  • 1/2 tējk. Jaukto garšvielu maisījuma
  • Mērcei:
  • 1 burciņa Turku jogurta Rimi
  • 1/3 Citrona
  • 1/2 tējk. Medus

Pagatavošana

30 min.
  1. Noskalo dārzeņus, augļus, ogas un salātus. Selerijas kātu un ābolu sagriež vienāda lieluma kubiņos.
  2. Vīnogas pārgriež uz pusi vai četrās daļās. Ja vīnogās ir kauliņi, izņem tos. Vīnogas pievieno āboliem un selerijai.
  3. Pieber smalkāk sagrieztus valriekstus.
  4. Pagatavo mērci - sajauc jogurtu, citrona sulu un medu. Salātus sajauc ar mērci.
  5. Cigoriņa salātu lapas izliek kā laiviņas un pilda ar salātiem.
  6. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep līdz gatavībai kopā ar garšvielām.
    Salātiem virsū liek ceptas vistas filejas gabaliņus.

    Labu apetīti!
    Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep līdz gatavībai ko...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti