Vistas fileja ar dārzeņiem franču gaumē

4 1
Ne katram ir dotības pagatavot kādu augstās franču virtuves šedevru. Taču tā bija līdz šim. Tagad viss ir citādi. Godīgi sakot, gatavot te īpaši nav ko. Vistas gaļa cepās ātri, milti pasargā to no izžūšanas un gaļa paliek sulīga. Par dārzeņiem mēs jau esam pārūpējušies - mūsu dārzeņi jau ir gatavi, tos vajag tikai uzsildīt. Ja pievienosiet kādu šķipsniņu kaltētas lavandas, tad ēdiens iegūs pa īstam franču garšu.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 1 iepakojums tvaicētu dārzeņu maisījuma Bonduelle Vapeur "Franču"
  • 50 g rīvēta cietā siera
  • 30 g sviesta
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 3 ēd. k. miltu
  • 1/2 tējk. paprikas pulvera
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.
  2. Vistas filejas sagriež gareniski uz pusēm, lai veidojas 4 lielas gaļas šķēles.
    Šķīvī ieber miltus un apvārta filejas no abām pusēm.
    Vistas filejas sagriež gareniski uz pusēm, lai veidojas 4 li...
  3. Pannā izkausē 10 g sviesta un apcep filejas no abām pusēm līdz tās kļūst zeltaini - brūnas. Gaļas gabalus pārliek uz šķīvja un paglabā vēlākam.
    Pannā izkausē 10 g sviesta un apcep filejas no abām pusēm lī...
  4. Tajā pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un apcep tajā ķiplokus, timiānu un paprikas pulveri.
    Pievieno atkausētus dārzeņus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un ātri tos apcep.
    Tajā pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un apcep tajā ķiplo...
  5. Tad atgriež atliktās gaļas šķēles, pārkaisa ar rīvētu sieru un vēlreiz uzsilda.
    Tad atgriež atliktās gaļas šķēles, pārkaisa ar rīvētu sieru...
  6. Pasniedz uzreiz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz uzreiz. 

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni