Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kesadilja ar vistu un kukurūzu

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Pannā apcep veselu vistas fileju, pievienojot sāli, piparus. Kad gatava, maziet atdzesē un smalki sagriež.
2. Smalki sakapā papriku, liek sakarsētā pannā cepties. Kad gandrīz gatava, pievieno kukurūzu, vistu un paprikas pulveri.
3. Gatavo pildījumu liek uz 2 tortiljām, uzber pabiezu kārtu ar sieru. Pa virsu liek tortilju.
4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, līdz siers izkusis un tortiljas kraukšķīgas.
5. Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu