Kesadilja ar vistu un kukurūzu

5 1
Kesadilja ar vistu un kukurūzu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 tortiljas
  • 1 liela vistas fileja
  • 100 g rīvēta siera
  • 50 g konservētas kukurūzas
  • 1/2 smalki sakapātas sarkanās paprikas
  • Sāls
  • Pipari
  • Saldās paprikas pulveris
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā apcep veselu vistas fileju, pievienojot sāli, piparus. Kad gatava, maziet atdzesē un smalki sagriež.
  2. Smalki sakapā papriku, liek sakarsētā pannā cepties. Kad gandrīz gatava, pievieno kukurūzu, vistu un paprikas pulveri.
  3. Gatavo pildījumu liek uz 2 tortiljām, uzber pabiezu kārtu ar sieru. Pa virsu liek tortilju.
  4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, līdz siers izkusis un tortiljas kraukšķīgas.
  5. Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.

    Labu apetīti!
    Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni