Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rolli ar šķiņķi un sieru

2017. gada 26. janvāris
Foto: Lidija Spridzane
Mīklu izmantoju Rimi (500 g), iepakojumā ir 2 plāksnes.
Pagatavošana
60 min
1. Mīklu atlaidina, lai būtu rullējama.
Smalki sagriež šķiņķi, papriku un sīpolu, sieru sarīvē.
2. Katru mīklas plāksni izrullē garena taisnstūra formā (apakšā pakaisot miltus). Uz katras no tām izsmērē pusi krēmsiera (izmantoju ar zaļumiem). Pa virsu ber sīpolu, šķiņķi, papriku, tad sieru.
Foto: Lidija Spridzane
3. Mīklu ar uzbērto pildījumu uzmanīgi aizrullē, tā, lai savienojuma vieta paliktu apakšā. Šo mīklas rollu nedaudz piespiež.
Foto: Lidija Spridzane
4. Sagriež, apmēram, 12 gabalos.
Foto: Lidija Spridzane
5. Tad katru gabaliņu kārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Nevajag kārtot cieši, jo mīkla uzpūtīsies.
Foto: Lidija Spridzane
6. Cep krāsnī 180 grādos 15 - 20 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Lidija Spridzane
Uz augšu