Sviestmaize ar plucinātu cūkgaļu un sarkanajiem sīpoliem

3 1
Arī ikdienas maizīti var padarīt daudz baudāmāku, ja pievieno pareizās sastāvdaļas!

Paldies, par recepti "Rakvere" ekspertiem! :)

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g “Rakvere” cūkgaļas cepeša ar grauzdētiem sīpoliem
  • 3 sarkanie sīpoli
  • 2 saujas salātu maisījuma
  • 1 liela ciabata
  • 1 šķēlītēs sagriezts marinēts gurķis
  • 1/2 sarkanā čili
  • 2 ēd. k. vīna etiķa
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. kapāta timiāna
  • Sāls
  • Pipari
  • Mērcei
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 ēd. k. graudaino sinepju

Pagatavošana

30 min.
  1. Cep gaļu 180 grādos, apmēram, 20 minūtes.
  2. Tikmēr sagriež sīpolu plānās šķēlītēs, attīra čili no sēklām un sagriež šķēlītēs arī to.
  3. Sakarsē pannā eļļu, pievieno sīpolus un čili, apkaisa ar sāli un pipariem. Karsē vidējā temperatūrā, nepārtraukti maisot, apmēram 7 līdz 10 minūtes, līdz sīpoli ir mīksti. Pievieno medu un etiķi, karsē vēl pāris minūtes.
  4. Pārgriež ciabatu gareniski uz pusēm un ieliek uz pāris minūtēm krāsnī sasildīties.
  5. Uzsmērē uz abām maizes pusītēm mērci. Pēc tam uz apakšējās daļas uzliek salātus, sīpolu maisījumu un ar divu dakšiņu palīdzību saplucinātu un ar gaļas sulu samaisītu gaļu. Pa virsu liek gurķa šķēlītes un otru maizes pusīti.

    Sagriez četrās daļās un sauc pie galda izsalkušos mājiniekus!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis