Saldais kafijas ķīselis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa krējuma (vēlams Lazdonas vai kādu citu, kurš ir biezāks)
  • 5 tējk. cukura
  • 2 tējk. šķīstošās kafijas
  • 1 paciņa želatīna

Pagatavošana

15 min.
  1. Želatīnu ieber glāzē, pievieno 1 tējkaroti ūdens. Tad ņem bļodu ar verdošu ūdeni un liek iekšā želatīnu ar visu glāzi. Maisa, kamēr želantīns izskūst.
  2. Krējumu saputo ar mikseri.
  3. Atsevišķā traukā sajauc cukuru un kafiju. Pievieno nedaudz ūdens, lai viss izskūst un būtu vienā masā.
  4. Tad želatīnu un cukuru ar kafiju liek klāt saputotajam krējumam, samaisa. Lieka atsevišķā plastmasas bļodiņā un liek lesusskapī!
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti