Sākums > Receptes > Zupas

Pasakains spāņu gaspačo

2016. gada 30. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Garša no Spānijas Latvijas karstumā.
Pagatavošana
80 min
1. Visi dārzeņi jādala divās daļās; viena daļa tiks blenderēta, otra daļa tiks sagriezta.
2. Vienu daļu liek blenderī, kā arī abas ķiploku daivas, pielej tomātu sulu, etiķi un blenderē, kamēr viendabīga masa.. sula.
3. Otru daļu sagriež smalkos gabaliņos un liek bļodā vai katliņā.
4. Sablenderēto masu pārlej sagrieztajiem dārzeņiem, pieliek nedaudz sāli un liek uz 1 h ledusskapī, lai savelkas un atdziest.
5. Kad zupa atdzisusi, ņem ārā, lej šķīvjos un pievieno mini pikučus ar svaigo sieru.
6. Klāt var nogrilēt vēl kādu franču bageti... vispār pasaka būs.
7. Labu apetīti!
Uz augšu