2. Atdala lasi no asakām un sagriež četros vienādos gabalos. Pārsmērē ar svaigo sieru un liek cepamajā traukā.
3. Pārkaisa ar sāli un baltajiem pipariem, pārslaka ar laima sulu un pievieno svaigi rīvētu ingveru pēc garšas. Ar pirkstiem sasmalcina rozā piparus un pārkaisa sagatavotajai zivij.
4. Pārklāj ar foliju un cep krāsnī 10-15 minūtes atkarībā no zivs gabalu biezuma un jūsu vēlmēm.
5. Gatavo spinātus. Sakarsē olīveļļu lielā pannā līdz vidējam karstumam. Cep ķiplokus 1-2 minūtes, kamēr tie kļūst viegli brūni.
6. Pievieno spinātus un samaisa. Cep vēl 2-3 minūtes un noņem no uguns. Pievieno citrona sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem un samaisa. Pasniedziet siltus.
7. Uzkaisa lasim svaigus maurlokus un pasniedz kopā ar siltiem spinātiem.