Kūpināts lasis ar spinātiem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g kūpināta laša
  • 300 g risoto rīsu
  • 65 g jauno spinātu
  • 1 sakapāts sīpols
  • 1 dārzeņu buljona kubiciņš
  • 700 - 800 ml ūdens
  • 100 g sarīvēta Parmezāna siera
  • 2 ēd. k. Santa Maria Čili eksplozija garšvielu maisījuma dzirnaviņās
  • 50 ml olīveļļas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sakapāto sīpolu apcep eļļā. Pievieno rīsus.
  2. Pamazām pievieno tik daudz karsta dārzeņu buljona, lai rīsi visu varētu uzsūkt. Bez vāka karsē apmēram 20 minūtes, līdz rīsi ir mīksti.
  3. Iemaisa Parmezāna sieru, garšvielu maisījumu un spinātus.
  4. Lasi pasniedz ar rīsiem un dekorē ar Parmezāna siera šķēlēm un garšvielu maisījumu Čili eksplozija.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

oma 2015. gada 19. novembris 17:06
Nevaru un nevaru saprast, kā agrāk dzīvojām un gatavojām ēst. Vai patiešām ir tik nepieciešams visos ēdienos lietot mums tik dārgas un nepazīstamas garšvielas. Jā, piekrītu, jāizmēģina viss, bet vai ar šīm ārzemju garšvielām tikai nēesam sabeiguši savu, bērnu, mazbērnu veselību. Tas ir ''kruta'' kā saka, ja es lietoju to un to. Izmantosim visus tos garšaugus (dārzeņus, augļus utt.) , kas šeit pie mums Latvijā aug, kas nemaksā tik dārgi un būsim veseli. Tikai un vienīgi tikai par Latvijas dabas dotumiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni