Cukini,šokolādes kūka

2015. gada 11. novembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Cukini bez sēklām,sagriežam mazos kubinos.Sanāk divas glāzes.Liekam traukā ar cukuru,eļļu,sablenderējam biezenī.
2. Iemaisam jogurtu,sāli,kakao,vaniļu,cepamo pulveri,rudzu miltus un riekstus.tad pievienojam kviešu miltus.Samaisam ar karoti vai arī ar mikseri,ilgi nav jāputo tik jāsamaisa.
3. Lejam ietaukotā formā un cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 30 minūtēm,iedurot kociņu tam jāiznāk sausam.
Foto: Nataša Rogova
4. Izkausējam šokolādi iemaisam riekstus.Uzsmērējam uz karstās kūkas.
Foto: Nataša Rogova
5. Mitra,šokolādīga,supergaršīga.
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu