Vegāniskie auzu pārslu cepumi

5 1
Šie cepumi īsts enerģijas lādiņš, jo visas sastāvdaļas ir veselīgas, īpaši godži ogas, kurās ir B un E vitamīni. Godži ogās ir arī ļooti daudz reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīnos, dzelzs nekā spinātos un beta-karotīna kā burkānos. Čīa sēklas ir pilnas ar dzelzi, kalciju un magniju, tajās ir arī daudz olbaltumvielu, vairāk kā biezpienā un gaļā. Dzērvenes rudens/ziemas gadalaikos arī ir teju neaizstājams produkts!

Sastāvdaļas

  • Zemesrieksti
  • Auzu pārslas
  • Kokosriekstu piens
  • Banāni
  • Čia sēklas
  • Godži ogas
  • Žāvētas plūmes
  • Žāvētas dzērvenes
  • Pēc izvēles var likt arī citus riekstus un sēklas, ieteiktu ķirbju sēklas un ciedru riekstus

Pagatavošana

60 min.
  1. Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.
    Zemesriekstus apgrauzdē, atdzesē.
  2. Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam smalkumam.
    Visas sastāvdaļas liek blendēt un blendē līdz sev patīkamam...
  3. Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebūtu pārāk šķidri.
    Pievieno banānus un ~50 ml kokosriekstu piena, bet, lai nebū...
  4. Masu sajauc ar auzu pārslām, liek uz nedaudz ietaukota cepampapīra uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz gatavs!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize