Biezpiena bulciņas no Skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 450 g biezpiena
  • 550 g + 2 ēd. k. miltu
  • 1 tējk. rauga
  • 200-220 ml ūdens
  • 6 ēd. k. cukura
  • 1 ola
  • 25 g g sviesta
  • 3 ēd. k. krējuma
  • Sāls - pēc garšas
  • Rozīnes

Pagatavošana

60 min.
  1. Mīkla - ieber bļodā 300 g miltus, raugu - 1 tējk., ūdeni -150 - 170 ml. Ūdeni, lēnam maisot, pievieno miltiem. Kad ir samaisīts, liek mīklu raudzēties uz 3 h.
    Mīkla - ieber bļodā 300 g miltus, raugu - 1 tējk., ūdeni -15...
  2. Kad mīkla uzrūgusi, vidū izveido bedrīti un ielej 50 ml ūdens. Mazliet sāli, 3 ēd. k. cukura, 100 g biezpiena, 250 g miltus. Samaisa visu vienmērīgā masā. Iemīca mīklā 25 g sviesta. Samīca kārtīgi. Liek raudzēties 1 h
    Kad mīkla uzrūgusi, vidū izveido bedrīti un ielej 50 ml ūden...
  3. Kad mīkla uzrūgusi, samīca vēlreiz un liek uz 30 min. parūgt.
    Kad mīkla uzrūgusi, samīca vēlreiz un liek uz 30 min. parūgt...
  4. Pildījums - biezpiens 350 g, krējums 3 ēd. k, ola, sāls, cukurs - 3 ēd .k, milti - 2 ēd.k. - saspaida, samaisa līdz viendabīgai masai.
    Pildījums - biezpiens 350 g, krējums 3 ēd. k, ola, sāls, cuk...
  5. Mīklu sadala 12 vienādos gabalos un veido bulciņas. Pa vidu ievieto pildījumu (pildijumā varat pievienot ko vēlas rozīnes, marmalādi un citas gardas lietas), apsmērē ar olu.
    Mīklu sadala 12 vienādos gabalos un veido bulciņas. Pa vidu...
  6. Cep 220 grādos 15 - 20 min.

    Lai labi garšo!
    Cep 220 grādos 15 - 20 min.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize