Vistas gaļa ar koriandra un lazdu riekstu salātiem un dzeltenu karija uzpūteni

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 800 g vistas kāju vai stilbiņu
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • Santa Maria drupināti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • Eļļa cepšanai
  • Uzpūtenim:
  • 200 ml 10% saldā krējuma
  • 100 g sviesta
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • Salātiem:
  • 80 g svaiga koriandra
  • Olīveļļa
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • 1 citrona vai laima sula
  • 80 g lazdu riekstu

Pagatavošana

105 min.
  1. Apkaisa vistas gaļu ar sāli, pipariem un kariju un ieliek cepšanas maisiņā. Aptuveni 1,5 stundu cep 65°C temperatūrā virs pannas ar ūdeni. Apcep eļļā zeltaini brūnu.
  2. Gatavo karija uzpūteni. Uzsilda saldo krējumu kopā ar kariju un sāli. Saputo ar mīkstu sviestu.
  3. Gatavo koriandra un lazdu riekstu salātus. Nomazgā koriandru un ieliek bļodā. Pievieno olīveļļu, sāli un laima sulu. Uz sausas pannas apgrauzdē riekstus un pievieno tos salātiem.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni