Antrekots

5 1
Sestdienas medījums!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g antrekota, jostas gabala vai cita liellopu gaļas gabala
  • 1 podiņš lapu salātu
  • Marinēti sīpoli
  • Marinēti gurķi
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam
  • Marinādēm:
  • 1 tējk. etiķa
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. sāls
  • Biešu sula

Pagatavošana

45 min.
  1. Ierīvē gaļu ar piedevu un 35 – 60 minūtes (atkarībā no gaļas gabala lieluma) cep krāsnī 130°C temperatūrā.
  2. Sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus uz pusēm.
  3. Ielej buljonu mērces bļodā. Pasniedz gaļu kopā ar lapu salātiem, gurķiem, sīpoliem un buljonu.
  4. Pagatavojiet sīpolu marinādi no 1 tējk. etiķa, 1 ēdamk. cukura, 1 tējk. sāls un dažām biešu šķēlītēm vai biešu sulas.
  5. Iemarinē gurķus, izmantojot garšvielu maisījumu gurķu marinēšanai un ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni