Antrekots

2015. gada 24. augusts
Foto: Santa Maria
Sestdienas medījums!
Pagatavošana
45 min
1. Ierīvē gaļu ar piedevu un 35 – 60 minūtes (atkarībā no gaļas gabala lieluma) cep krāsnī 130°C temperatūrā.
2. Sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus uz pusēm.
3. Ielej buljonu mērces bļodā. Pasniedz gaļu kopā ar lapu salātiem, gurķiem, sīpoliem un buljonu.
4. Pagatavojiet sīpolu marinādi no 1 tējk. etiķa, 1 ēdamk. cukura, 1 tējk. sāls un dažām biešu šķēlītēm vai biešu sulas.
5. Iemarinē gurķus, izmantojot garšvielu maisījumu gurķu marinēšanai un ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

Labu apetīti!
Uz augšu