Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēti cūkgaļas gabaliņi krāsnī

2015. gada 19. augusts
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
120 min
1. Sagriež gaļu palielākos gabalos. Pievienojam sāli, piparus, kaltētas dilles, pētersīļus - apmaisa. Ķiploku izspiež vai sarīvē - pievieno -apmaisa.
2. Sagriež citronu - pievieno. Pielej eļļu, visu kārtīgi samaisa.
3. Liek ledusskapī uz 1-2h.
Foto: Skaidrais
4. Uz plāts liek cepamo papīru, sīpolu sagriež ripiņās, noklāj plāts apakšu. Pa virsu gaļu. Pārklāj ar folliju un cep 180-200 grādos 1h. Ņem nost foliju un cep līdz gatavs. Tas apmēram vēl 20 min.

Labu apetīti!
Foto: Skaidrais
Uz augšu