Garšīgā plātsmaize

5 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 500 g ābolu
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 /2 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakuļ 3 olas, tad pievieno cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Visu samaisa, pievieno miltus un cepamo pulveri, tad atkal samaisa.
  3. Nomazgā ābolus un sagriež šķēlītēs.
  4. Mīklu ielej cepamtraukā un pa virsu uzliek sagrieztos ābolus.
  5. Visu pārkaisa ar kanēli.
  6. Liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 35 min.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Laura Luca 2017. gada 22. septembris 14:11
bija garšīgi, tikai nākošreiz likšu uz pusi mazāk cukura, un ābolus jau maisīšu iekšā mīklā + vēl pa virsu ar kanēli.

plus man izcepās jau 20 minutēs uz 200 grādiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize