Vistas fileja ar banāniem apelsīnu sulā

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 300 g vistas filejas
  • 1 zaļš banāns
  • 2 lieli apelsīni
  • 1 /2 sarkanās paprikas
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ēd. k. Santa Maria kokosriekstu piena
  • Sāls pēc garšas
  • Čili pipari pēc garšas
  • Rīsu nūdeles Santa Maria

Pagatavošana

30 min.
  1. Vienam apelsīnam norīvē miziņu un no abiem apelsīniem izspiež sulu.
    Vienam apelsīnam norīvē miziņu un no abiem apelsīniem izspie...
  2. Apelsīnu sulā liek banānu šķēles.
  3. Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcep sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno gabaliņos sagrieztu fileju un maisot apcep.
  4. Pievieno sāli un čili piparus.
    Pievieno sāli un čili piparus.
  5. Plānās strēmelēs sagriež papriku un pievieno vistai.
  6. Cep zem vāka. Kad vista pusgatava, pielej klāt apelsīnu sulu, bet vēl bez banāniem.
    Cep zem vāka. Kad vista pusgatava, pielej klāt apelsīnu sulu...
  7. Sautē līdz vista mīksta.
  8. Tad pievieno banānus un kokosriekstu pienu, izmaisa un apcep vēl 5 minūtes.
    Tad pievieno banānus un kokosriekstu pienu, izmaisa un apcep...
  9. Pasniedz ar rīsu nūdelēm, dekorējot ar apelsīna šķēli.
  10. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni