Vistas fileja vokpannā

4 1
Ja ir vēlme, mērces garšvielas var aizstāt ar gatavo "Chicken thai wok" SantaMaria garšvielu maisījumu, bet sojas mērce un čili tāpat ir jāpievieno.

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 400 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • 2 cukini
  • 1 baklažāns
  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 puravs
  • 100 g sēņu (es izmantoju saldētas baravikas)
  • ēd. k eļļas
  • 2 daivas ķiploka
  • 1 iepakojums rīsu nūdeļu (izmantoju SantaMaria)
  • 100 g konservētas saldās kukurūzas
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. karija
  • 1 /4 tēj. k. sarkano piparu (es izmantoju 1/4 no svaiga čili)
  • 50 ml sojas mērces
  • 1 ēd. k. rīvēta ingvera

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos.
    Vistu sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Notīra un sasmalcina sīpolu un ķiploku.
  3. Nomazgā baklažānu, cukini, papriku, puravu un sagriež šķēlītēs, sēnes atkausē un sagriež gabaliņos.
  4. Vokpannā (katiņā vai dziļajā pannā) uzkarsē eļļu un apcep vistu ar sīpoliem un ķiplokiem.
  5. Pievieno pārējos dārzeņus un maisot apcep.
  6. Klāt pievieno iepriekš sagatavotās garšvielas vai garšvielu gatavo maisījumu.
  7. Tad gatavo nūdeles - uzvāra katliņā ūdeni, vārošā ūdenī ievieto rīsu nūdeles un nogriež liesmu, atstāj uz 3 min zem vāka, tad nokāš, noskalo ar aukstu ūdeni un pasniedz kopā ar Vistas fileju Vokpannā!
  8. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Žanis 2016. gada 11. septembris 10:16
Gribētu redzēt, kā receptes ievietotājs šo visu pagatavotu 20 min..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni