Ātrais tako

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 bundža konservētu pupiņu
  • 1 bundža konservētas saldās kukurūzas
  • 1 čili pipars
  • 1 liels sīpols
  • 1 burciņa tomātu mērces vai tomāti
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 iepak. tako maizītes (Santa Maria)
  • Siers

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo sīpolu, sagriež kubiņos un apcep, tad pievieno malto gaļu, sāli un piparus.
  2. Kad gaļa kārtīgi izcepusies, pievieno pupiņas un kukurūzu. Ļauj pacepties aptuveni 5 minūtes.
  3. Pievieno smalki sakapātu čili un tomātu mērci. Ļauj pacepties vēl 5 minūtes.
  4. Kad masa ir gatava (jābūt biezas mērces konsistencē), ņem tako maizītes, uzrīvē nedaudz siera, pievieno maltās gaļas masu un maizīti smuki aizloka ciet. Locījuma vietu var nostiprināt ar zobu tīrāmajiem kociņiem.
  5. Salocītās maizītes cep cepeškrāsnī 200 grādos 10 minūtes.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni