Vistas enčilada

4 1

Sastāvdaļas

  • Vistas gaļa (vārīta un sasmalcināta)
  • 1 iepak. kukurūzas tortiljas
  • 12 gab. zaļie tomāti
  • 250 g zaļais čili
  • 3 šķēles siers
  • 150 g saldais krējums
  • 1 tase sviests
  • 1 ēd. k. koriandrs
  • 2 ēd. k. mazs sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Tomātus notīra un sacep ar čili, tad pievieno tiem klāt sīpolu, ķiploku un koriandru. Iegūto mērci apcep nelielā daudzumā sviesta;
  2. Sešās atsevišķās formās, ieziestās ar sviestu, ieliek tortiljas, pārlej ar mērci un piepilda ar vistas gaļu. Atkal visu pārlej ar mērci, pa virsu liek sieru, krējumu un sviestu;
  3. Formas ievieto cepeškrāsnī (250 C). Kad tortiljas kļūst brūnganas un siers ir izkusis, enčilada ir gatava. Pasniedz karstu.
  4. * Video pamacība: https://www.youtube.com/watch?v=mS-SpGlo3Fc
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni