Gardie makarūni

3 1
Gardie makarūni
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 100 g mandeļu miltu
  • 4 olu baltumi
  • 50 g cukura
  • 200 g pūdercukura
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Pārtikas krāsviela

Pagatavošana

200 min.
  1. Izsijā mandeļu miltus (tos var arī iegūt, samaļot riekstus) un samaisa ar pūdercukuru.
  2. Saputo olu baltumus, lēni pievienojot cukuru un sāli. Mandeļu miltus un pūdercukuru pievieno saputotiem olu baltumiem. Mīkla visu laiku jāmaisa, līdz tā kļūst vienmērīga.
  3. Lēnām iejauc krāsvielas, ja nav, protams, var arī iztikt bez tām.
  4. Sagatavo pannu ar cepampapīru. Maisījumu iepilda konditorejas maisiņā (ar 8 mm uzgali), izspiež uz pannas aplīšus 5 cm diametrā, ievērojot vismaz 2 cm attālumu starp cepumiem.
  5. Uz pāris stundām atstāj pannu istabas temperatūrā. Šajā laikā cepumu virsma kļūst sausa un kraukšķīga.
  6. Tikai pēc tam sakarsē krāsni 150 grādu karstu un cep makarūnus apmēram 10 minūtes. Pildījumam var izmantot parasto džemu, galvenais, lai tas netek, salīmējot kopā divus cepumus.

    Labu apetīti!
    Tikai pēc tam sakarsē krāsni 150 grādu karstu un cep makarūn...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ance 2016. gada 3. augusts 08:37
Nevar parastos miltus likt
FANE 2016. gada 27. februāris 16:03
Labdien! bet kādiem tiem cepumiem pašiem jābūt vidņā mīkstiem vai trausliem,kā bezē?
Maza 2016. gada 21. janvāris 20:58
Kaa lai cepu ja man nav eletriska , bet gazes plīts ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize