Sākums > Receptes > Konservējumi

Konservēti aromātiski tomāti

2014. gada 16. augusts
Foto:
Pagatavošana
120 min
1. Sīpolus sagriež ripiņās un kārto burciņu apakšā;
2. Ieber piparus, saliek seleriju, ķiršu lapas;
3. Burciņā kārto tomātus, starp tomātiem liek baziliku;
4. * Baziliku un tomātus liek tā, lai burciņas malā tie būtu redzami un veidotu skaistu ainu, ja būs dzeltenie tomāti, skaistums būs vēl krāšņāks;
5. Pārējās piedevas saliek burciņā un uzlej marinādi bez etiķa esences;
6. Esenci ielej pašās beigās;
7. Burciņu aizvāko un apgriež otrādi.
8. * Ja tomātiem uzlējumu (marinādi) lej divas reizes, tad burciņas var nesterilizēt. Sāli un cukuru var likt pēc garšas un var pievienot sinepju graudiņus stiprumam.
9. Labu apetīti!
Uz augšu