Auzu pārslu krēms ar ķīseli

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 500 g auzu pārslu
  • 300 g cukura
  • 500 g skābā krējuma
  • Vanilīns
  • Skābens ķīselis

Pagatavošana

15 min.
  1. Auzu pārslas apgrauzdē sviestā kopā ar cukuru, līdz cukurs izkusis.
  2. Noņem no pannas un karstās auzu pārslas uzreiz saputo ar skābo krējumu.
  3. Lej lēzenā traukā un ievieto ledusskapī, lai sastingst.
  4. Pasniedz ar skābenu ķīseli.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti