Burkānu - tomātu krēmzupa ar lasi

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 lieli burkāni
  • 0.5-1 l konservētu tomātusavā sulā
  • Auksti kūpināts lasis
  • 100 ml saldā krējuma
  • Sarkanais čili pipars
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sālsūdenī novāra burkānus, līdz tie ir mīksti.
  2. Pievieno tomātus savā slulā, 2 ķiploka daiviņas, nedaudz asā čili pipara, sāli, piparus pēc garšas, sablenderē, visu uzvāra.
  3. Pielej saldo krējumu, uzkarsē.
  4. Pasniedz ar auksti kūpināta laša šķēlītēm.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evija 2014. gada 11. janvāris 02:48
Ideāli!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas