Vistas stilbi ar medus-sinepju uzlējumu

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 lielie vistu stilbi
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 lieli burkāmi
  • 3 daivas ķiploka
  • Uzlējumam:
  • 3 ēd.k. medus
  • 4 tējk. sinepju
  • 1 /2 citrona sula
  • Garšvielas pēc izvēles (es liku kariju, citronpiparus, raudeni)

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistu stilbus nomazgā, nosusina, apber ar sāli un pipariem.
  2. Cep uzkarsētā pannā no abām pusēm brūnus.
  3. Burkānos notīra, sagriež ne pārāk biezās ripiņās.
  4. Pannā, kurā tika cepta vista, apcep arī burkānus, kam piespiestas ķiploka daiviņas.
  5. Cepamtraukā liek stilbus un burkānus ar visu šķidrumu no pannas. Cep 200 grādos 10 minūtes.
  6. Tikmēr pagatavo uzlējumu.
  7. Medu sajauc ar sinepēm, citrona sulu un garšvielām. Pagaršo vai negribas saldāku vai asāku.
  8. Ar šo gatavo uzlējumu apsmērē vistu un burkānus 3 reizes ik pa 3-5 minūtēm, liekot atpakaļ krāsnī.
  9. Finiša taisnei visu cep, kamēr burkāni mīksti, t.i., apmēram 20 minūtes.
  10. Pasniedz kamēr karsts ar izvēlētām piedevām.
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Daga 2014. gada 25. septembris 04:40
Es veel pievienoju tumsho sojas meerci uzleejumam un sanaaca ljoti labi! Paldies par receptiiti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes