Baltie bezē cepumiņi

5 1
Baltie bezē cepumiņi
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • Šķipsniņa sāls
  • 200 g cukura
  • Šķipsniņa vaniļas cukura
  • Kukurūzas ciete
  • Etiķis

Pagatavošana

130 min.
  1. Sakuļ putās olas baltumu, pieliek šipsnu sāls
  2. Pakāpeniski pievieno cukuru
  3. Pievieno šķipsniņu vaņiļas cukura
  4. Atkal visu sakuļ un pievieno 1/2 tējkaroti etiķa
  5. Uz katru olu, pievieno 1 tējkaroti kukurūzas cietes
  6. Kuļ kamēr iegūst stingru konsistenci (apagāžot bļodu otrādi, nekas nekrīt ārā)
  7. Uzkarsē krāsni uz 100 grādiem
  8. Liek uz cepampapīra. Var izmantot konditorejas tūtiņu, bet ja tādas nav var likt ar karotīti mazas pļeckiņas.
  9. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 100 grādos uz pusotru stundu
  10. Pēc pusotras stundas cepumiņi ir gatavi un tos var servēt uz šķīvja.
  11. * Cepumi nav jācep, bet gan jākaltē!
  12. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Karīna 2014. gada 8. oktobris 17:14
Iesaku durtiņas nedaudz turēt vaļā, tad ātrāk izgrauzdējās, ja grib kādu krāsu pievieno nedaudz pievienot zapti vai kautko tamlīdzīgu. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti