Saldās austiņas

2013. gada 30. janvāris
Foto: Antra
Pagatavošana
40 min
1. Kārtaino mīklu izklāj pa galdu garā strēmelē. Tā kā man mazs galds, sadalīju divās daļās to mīklu. (Labāk ir mīklu paturēt saldētavā. Man bij vienkārši ledusskapī un nācās ar rulli izrullēt, bet nebij ne vainas.)
Foto: Antra
2. Nosmērē mīklu ar iebiezināto pienu un nober ar magonēm. Magones ber cik pašam gribas.
Foto: Antra
3. Tad sāk no abām pusēm rullēt mīklu, lai vidū saskaras.
Foto: Antra
4. Pēc tam sagriež gabaliņos un liek uz pannas, kur uzlikts cepampapīrs. Papīrs NAV jāiesmērē ar sviestu.
Foto: Antra
5. Un liek sakarsētā cepeškrāsnī, apmēram 200 grādos.
Foto: Antra
6. Un cep kamēr austiņas ir zeltainas.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu