Kalmāru salāti

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g kalmāru liemeņi
  • Vārītas olas
  • 300 g siers
  • Lociņi
  • Čili
  • Majonēze
  • Dilles
  • Ķiploks

Pagatavošana

60 min.
  1. Sākumā jāuzliek vārīties ūdens, kur kalmārs tiks vārīts, ūdenim liekam klāt dilles, čili un sāli.
    Sākumā jāuzliek vārīties ūdens, kur kalmārs tiks vārīts, ūde...
  2. Kamēr silst ūdens, tikmēr sarīvējam sieru, sieru ņēmu pusi no kalmāra svara, manā gadījumā 300 g.
  3. Sagriežam arī lociņus.
    Sagriežam arī lociņus.
  4. Olas smalki jāsagriež.
    Olas smalki jāsagriež.
  5. Kad diļļūdens uzvārījies, tam pievieno kalmārus, pēc teorijas var izvārīt 3-4 minūtēs, man tas arī pāris nedēļas atpakaļ izdevās, bet šajā reizē nekādi, vārīju pilnas 40 minūtes, līdz tie kļuva mīksti. Jāstāv blakus un jāskatās, jo kā kuru rezi izvārās.
    Kad diļļūdens uzvārījies, tam pievieno kalmārus, pēc teorija...
  6. Tad sieram pievienojam majonēzi, ķiplokus, piparus un sāli.
    Tad sieram pievienojam majonēzi, ķiplokus, piparus un sāli.
  7. Kalmārs izvārījies, to atdzesē un tad sagriež un pievieno sieram. Visu samaisa un var celt galdā.
    Kalmārs izvārījies, to atdzesē un tad sagriež un pievieno si...
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti